El Súria va aconseguir la victòria en un partit molt igualat i patit pels locals. Els berguedans van començar millor i van gaudir de dues clares ocasions ben resoltes pel porter local.

Al quart d'hora de joc, els suriencs s'avançaven en el marcador i passaven a dominar el joc. Un domini que es va accentuar després del descans, amb el segon gol dels locals, obra de Garriga al 48. Els bagencs van mantenir el bon nivell de joc i seguien gaudint de les millors ocasions de gol. Tot i això, el Puig-reig va aconseguir un gol al 72 i això va fer créixer l'equip de Juan Francisco Flores.

Amb el 2-1, els blanc-i-negres van quedar amb deu jugadors, i posteriorment amb nou, fet que va ajudar al setge berguedà. En els darrers deu minuts del partit, el Puig-reig es va bolcar a l'atac i va estar a punt, en més d'una ocasió, de fer l'empat. Tot i això, amb molt patiment, els locals van aconseguir mantenir l'avantatge. En la propera jornada, el Súria jugarà a Santpedor i el Puig-reig contra el Viladecavalls.