La tretzena edició dels 10 km de Vallhonesta va tenir una participació superior als 250 corredors, uns 160 en categoria absoluta i la resta en les curses infantils (tres per a totes les edats).

Els participants absoluts en aquesta cursa de muntanya van haver de fer front a un circuit de 10 km força exigent, amb un desnivell positiu de 400 metres. El guanyador absolut va ser el santvicentí Josep Malo amb un temps de 42' 38'. Darrere seu es van classificar Carlos Salinas amb 42'41'', David Frias amb 42'45'', Arnau López amb 43'07'' i Javi Fernández amb 43'47'' pel que fa a les cinc primeres posicions.

En fèmines, Ester Reguant es va imposar amb un temps de 52'11'', seguida de Rosa Mas amb 53' 32'' i d'Alejandra Palomares amnb 56'44''. En aquesta edició dels 10 km de Vallhonesta van entrar a meta un total de 157 corredors.