Els tres equips catalans de Primera Divisió van conèixer ahir els seus rivals en la primera ronda de Copa del Rei que disputaran els setzens de final. El Barça, vigent campió de la competició, tindrà com a rival el Múrcia, equip de Segona B; l'Espanyol s'enfrontarà al Tenerife, de Segona; i el Girona haurà de disputar un duel de Primera Divisió amb el Llevant. A més, el Reial Madrid s'enfrontarà amb el Fuenlabrada.

El Barça començarà a defensar el títol contra el Reial Múrcia, equip de Segona B que ha arribat a aquesta ronda després d'eliminar el Cacereño, el Racing de Ferrol i l'Olot. El partit d'anada es disputarà a La Nueva Condomina, i la tornada, al Camp Nou.

La resta de duels són: Cartagena-Sevilla, Elx-At. Madrid, Formentera-Athletic, Lleida-Reial Societat, Ponferradina-Vila-real, Saragossa-València, Numància-Màlaga, Valladolid - Leganés, Cadis-Betis, Getafe-Alabès, Deportivo-Las Palmas i Eibar-Celta. Els partits d'anada es jugaran entre el 24 i 26 d'octubre i la tornada entre el 28 i 30 de novembre. El sorteig de vuitens serà el 5 de desembre.