Després de tres empats, el Reial Madrid va posar punt final a la inestabilitat al Santiago Bernabéu. Un doblet d'Isco va servir per doblegar un Espanyol que no va tenir encert en la rematada en els moments en què va tenir a prop la possibilitat d'empatar.

Dos punts de nou de possibles era una sagnia per als madridistes i havien de posar-hi fre. Ho van fer sense continuïtat en el joc, amb domini però amb molts minuts de dubtes, encara lluny de la imatge arrasadora que va portar al títol de lliga el curs passat.

El Madrid va sortir intens i en el primer minut Isco ja va desaprofitar un u contra u amb Pau. El Bernabéu respirava veient el seu equip jugant amb intensitat. L'Espanyol va aguantar el bon inici local, tot i que sense punteria. Al minut 29, Isco va definir amb la punta de la bota una passada a l'espai de Cristiano Ronaldo.

A la represa, va planar en l'ambient l'empat en dues accions de contracop. Però de nou va sorgir Isco per evitar el patiment blanc, que va rebre una passada enrere d'Asensio per fer el segon.

El duel es va tancar amb un Cristiano Ronaldo sense veure porteria. Decisiu a la Champions, el portuguès encara s'ha d'estrenar en aquesta lliga.