La Pirinaica va sumar el tercer triomf de la temporada davant un Manresa B en el derbi de la capital del Bages. Els visitants van començar molt forts però el seu joc es va anar diluint amb el pas dels minuts. El partit va començar ben boig i en el primer quart d'hora es van fer tres gols. Els primers a colpejar, tot i el domini local, van ser els blanc-i-vermells, però ràpidament els de la Mion van reaccionar i van capgirar el marcador. Primer, amb un gol després d'una bona jugada combinativa i el segon, en la sortida d'un córner.

Arran del 2-1, la Pirinaica va fer seu el control del partit i el seu domini es va fer notable. Els locals van castigar els del Congost amb ràpids contraatacs. De fet, els dos gols locals següents van arribar, precisament, a la contra.

A la segona part, la mateixa tònica de partit. El Manresa, sense capacitat de reacció, era dominat per una Pirinaica que ha començat en forma la temporada i ja és quarta amb tres triomfs i una derrota en el seu balanç.

El proper rival dels locals serà el Marganell i del Manresa B ho serà l'Avià B.