Segona victòria de Max Verstappen (Toro Rosso) en un gran premi de fórmula 1. Va ser ahir al circuit de Sepang (Malàisia) en imposar-se davant del britànic Lewis Hamilton (Mercedes), líder del mundial, i de l'australià Daniel Ricciardo (Red Bull). L'alemany Sebastian Vettel (Ferrari), que va iniciar la cursa en el darrer lloc, va ser quart després de protagonitzar una destacada remuntada.

Vettel, que va estrenar alguns elements al motor, va poder esquivar a la carrera els problemes que va tenir en la darrera sessió d'entrenaments lliures i que van impedir marcar un temps a la tanda de classificació.

«L'equip no sap exactament què va passar. En qualsevol cas, el cap de setmana ha estat molt desafortunat per a nosaltres», es va lamentar Kimi Raikkonen, que va haver de retirar-se abans de la volta prèvia, el que semblava posar en safata el triomf a Hamilton.

L'asturià Fernando Alonso (McLaren) va acabar en l'onzena posició i no va puntuar; Carlos Sainz (Toro Rosso) va abandonar en la volta 30 per un problema mecànic quan anava vuitè.