El pilot surienc Josep Garcia (KTM) va dominar la quarta prova del campionat d'Espanya celebrada a Requena (València). Garcia va ser capdavanter a la classificació de la seva categoria, Enduro 1 i de l'escratx.

Malgrat despertar-se dissabte amb unes dècimes de febre, una situació que ja va viure a Galícia, Josep Garcia no va deixar passar l'oportunitat de córrer. En la primera part de la carrera va mantenir un interessant duel amb el seu company d'equip, l'urgellenc jaume Betriu, però Garcia va començar a guanyar especials, sis de les nou programades, i es va distanciar de Betriu. En la darrera volta, el surienc va marcar uns grans temps, va avantatjar de més de mig minut l'urgellenc; la tercera plaça escratx va ser per a Ramon Quer (Husqvarna). En Enduro 1, Garcia va ser el capdavanter davant d'Enric Francisco (KTM) i Lorenzo Santolino (Sherco).

Amb aquest destacat resultat, Josep Garcia és tercer a la general d'Enduro 1 i puja fins a la quarta plaça de la classificació escratx, tenint en compte que es va perdre la primera prova puntuable per a l'estatal per un accident de trànsit. A partir d'aquí, Garcia ja prepara la darrera prova del Mundial d'Enduro que tindrà lloc els dies 21 i 22 d'octubre a Zschopau, a Alemanya. En aquest campionat té serioses opcions d'emportar-se el títol d'Enduro 2, perquè ara mateix ja és el líder amb 13 punts a favor respecte del segon classificat.

Per la seva banda, el corredor de la Seu d'Urgell Jaume Betriu va acabar segon escratx i primer en la categoria d'Enduro 3, en aquest cas, davant de Ramon Quer i Arnau Solà.