El Barça Lassa no va tenir pietat del San Pablo Burgos, a qui va atropellar en la seva primera visita al Palau Blaugrana, amb un bàsquet coral en el qual els dotze jugadors van anotar. El partit també va servir perquè el manresà Marc Garcia debutés amb la samarreta del Barça a l'ACB.

«Molt feliç d'haver fet el meu somni realitat», va piular Marc Garcia després del partit. El manresà, en teoria, estarà a cavall del primer equip i del Barça B. I ahir va poder gaudir d'un contundent triomf en què els blaugrana van anotar fins a 16 triples.

El Barça va sortir molt fort, liderat per Pau Ribas, que va anotar 10 punts sense error en el primer quart (29-18). El conjunt visitant, mentrestant, intentava sobreviure amb l'encert de Fisher i de l'exmanresà Àlex Barrera. Però l'aparició de Pierre Oriola va donar un altre aire al Barça: el pivot format a Manresa debutava amb els blaugranes a la lliga després que un esquinç de turmell el va deixar fora de la rotació en les dues primeres jornades. I amb la intensitat que va aportar el targarí, el Barça va aconseguir un còmode coixí a la mitja part (56-41).

Aquí va acabar la resistència del Burgos, que ha tingut mala sort amb el calendari en el seu debut com a equip ACB: tres primeres jornades contra tres equips de play-off (Iberostar Tenerife, Unicaja i Barça).

Els triples de Moerman i Ribas augmentaven la renda (71-49). Després, Oriola va tornar a la càr-rega i se'ls hi unirien també Vezenkov i Koponen, fins a col·locar els 30 punts de diferència al final del partit (111-81).