El Martorell va encaixar la segona derrota en dues jornades a la LEB Plata. En aquesta ocasió els martorellencs van caure a la seva pista davant l'Aceitunas Fragata Morón sevillà, que es va imposar per un resultat final de 69-79. Tot i la desfeta, el millor jugador del matx va ser martorellenc, ja que el pivot egipci Ahmed Khalaf va fer un partidàs, anotant 23 punts (8/13 en tirs de dos i 7/7 en tirs lliures), agafant nou rebots (quatre d'ells ofensius) i col·locant cinc taps per un total de 36 crèdits de valoració.

Va ser un partit amb moltes alternatives en el marcador. En els primers deu minuts els locals van dominar i van agafar quatre punts de marge (23-19), però en el segon període els visitants, liderats per John Cameron (que va anotar 19 punts), Jesús Chagoyen (que en va fer 12) i Cheick Conde (que va acabar amb 13) van tirar de veterania per capgirar el marcador i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb deu punts de diferència en l'electrònic (33-43).

En la segona meitat, Khalaf seguia dominant amb fermesa i va acostar el seu equip a només un punt al final del tercer quart (58-59). En els darrers deu minuts, el conjunt andalús va tornar a prendre el control del partit i es va endur la victòria. En la propera jornada, el Martorell visitarà la complicada pista de l'Extremadura Plasencia, que acumula un balanç d'una victòria i una derrota. El matx es posarà en marxa el proper dissabte, 14 d'octubre, a partir de dos quarts de set de la tarda.