El Cadí la Seu suma el segon triomf de la temporada. Una victòria de molts quirats a Càceres, en una pista que, a priori, no es preveu gens fàcil. El joc coral de les de Bernat Canut va ser superior, molt superior a vegades, a unes extremenyes que tot i tenir en Joy Brown (17 punts i 17 rebots per a un 34 de valoració) i Shayla Cooper, dos col·losals referents, van haver de sucumbir davant l'allau d'encert i intensitat defensiva -fent perdre múltiples possessions a les locals- que les de la Seu van mostrar durant molts minuts. El segon quart en general i un parcial de 0-8 al tercer quan l'Al-Qázeres havia aconseguit rebaixar la distància a menys de deu punts van ser claus.

Un triple de Yurena Díaz -en va anotar tres en sis intents- va obrir un matx que sempre va estar sota control urgellenc. El Cadí va saber forçar molts errors al seu adversari, que tot i ser lleugerament superior en la lluita pel rebot, sempre va anar una marxa rere les de Canut. Si el Càceres va saber reaccionar a temps al primer quart quan el Cadí començava a obrir forat (8-15) i va equilibrar les forces, al segon període va consolidar-se el domini visitant. Ara Andrea Vilaró, ara Marta Montoliu, més el treball de la resta de companyes, molt ficades en el partit, van pilotar les urgellenques. Brown i Cooper semblaven estar massa soles per a tanta solidaritat i aportació de les de la Seu (27-41 al descans).

Cooper es va carregar el seu equip a l'esquena durant el tercer quart, i amb Shereesha Richards i Nogaye Lo carregant-se de faltes, més una Caitlyn Ramírez que no acabava de trobar-se còmoda, les extremenyes van mirar de tornar a entrar al partit. El 40-49 al minut 27 de partit no és que inquietés excessivament. Bernat Canut va aturar el partit i després del temps mort, un parcial de 0-8 va ser gairebé definitiu. Per si no n'hi havia prou, l'arrencada del darrer quart va portar la màxima renda urgellenca (46-66). El Càceres ho provava a cops de rauxa i individualitats. Però la solidaritat urgellenca era molt més sòlida. Mehryn Kraker, Andrea Boquete, Montoliu... tothom sumava. Només quan les locals van collar una mica en defensa i el Cadí va fallar cinc tirs lliures gairebé consecutius les extremenyes van poder reduir el marge, però ja era massa tard per poder remuntar.