L'Espanyol rep el Llevant aquest vespre al RCD Stadium en plenitud de facultats, amb maduresa en el joc, les idees clares i ganes de sumar els tres punts al seu estadi davant un rival que ha encadenat dues derrotes seguides i no guanya lluny de casa des del mes de març passat.

El conjunt que dirigeix Quique Sánchez Flores ha mostrat fins ara seguretat defensiva, control de pilota i clarividència en atac, aspectes que li poden permetre començar un tram del calendari per marcar les seves aspiracions.

La intenció dels blanc-i-blaus és aprofitar la ratxa de dues derrotes seguides del rival, que acostuma a patir quan comença perdent. Per això, una de les claus del duel serà veure si l'Espanyol pot marcar en els primers compassos del partit a Cornellà-el Prat.

Quique Sánchez Flores recupera el lateral dret Javi López i els migcapmistes Hernán Pérez i Pablo Piatti. Les baixes en la convocatòria són el davanter Álvaro Vázquez i el central Naldo. I Marc Navarro va entrar a la llista malgrat que ha treballat al marge en les últimes sessions per un lleu esquinç al turmell.

Els antecedents entre els dos conjunts són favorables a l'Espa-nyol. De fet, el Llevant només ha guanyat un cop al feu blanc-i-blau. Va ser en la temporada 2011-12 (1-2). La resta han estat sis victòries catalanes i quatre empats.