L'Avià continua sense sumar cap punt aquesta temporada després de caure derrotat en un derbi contra el Berga que va venir determinat per la jugada de l'únic gol del partit. Aquest va arribar a través d'un penal molt protestat pel conjunt local, arran del qual Noguera va donar els punts als blanc-i-vermells, que en sumen nou en cinc partits quan encara en tenen un de pendent, el corresponent a l'1 d'octubre i que recuperaran per Tots Sants a casa contra el Molletense.

El duel va ser dominat territorialment per l'Avià, que es va acostar a la porteria al segon minut de joc en una rematada de cap de Torres i cinc després, quan Solanich va aturar el llançament d'una falta directa. Tot va canviar amb la jugada del penal, una lluita d'un dels defenses de l'Avià per tapar la pilota i que aquesta sortís per la línia de fons que va finalitzar amb el davanter del Berga a terra i amb la senyalització dels onze metres. Noguera va transformar el llançament amb facilitat.

Atacs infructuosos locals

Fins al descans, l'Avià es va començar a obrir per buscar el gol de l'empat i això va provocar que el conjunt visitant pogués sortir en contraatacs. En un d'ells, Noguera va disparar a fora. Va poder empatar Lianes al minut 43, però la seva rematada va ser aturada pel porter.

A la segona part va continuar la mateixa tendència, amb domini local però amb poc perill a les dues porteries, malgrat els múltiples canvis. Nacho va tenir la millor oportunitat del conjunt avianès, però va rematar massa desviat de la porteria de Solanich.

D'aquesta manera, i amb una expulsió per banda, la del local Ferri i la del tècnic berguedà, Joan Prat, va anar acabant el partit que deixa clara la falta de contundència atacant de l'Avià i l'efectivitat d'un Berga que aconsegueix escalar posicions.