L'Igualada continua escalant posicions a la classificació del grup 2 de Primera Catalana. Ahir es va imposar de forma clara al camp del Vista Alegre, un equip que, tot i trobar-se a mitja taula, encara no coneixia la derrota.

A l'inici, els igualadins van dominar amb un bon joc. Abans del descans, Carmona, en pròpia porteria, va fer el 0 a 1 després d'una gran jugada de combinació visitant. A la represa, va continuar el domini iguladí, tot i que en algunes accions de contracop el Vista Alegre també provocava perill. Això fins que al minut 80 Martí Just va marcar el 0 a 2 en culminar una acció individual des del seu propi camp. Encara abans del final, Edgar va desaprofitar una bona acció per arrodonir el marcador amb el 0 a 3. Diumenge que ve, visita del Viladecans.