El migcampista brasiler del Barça, Paulinho, considera un privilegi jugar amb «el millor del món», l'argentí Leo Messi, «i cór-rer perquè ell pugui destacar». Paulinho, que avui podria ser titular, va confessat que Messi l'ha ajudat «molt» en la seva adaptació al Barça i que, després d'haver-se enfrontat a ell amb la selecció del Brasil, és un «plaer» tenir-lo com a company.

El brasiler es mostra «molt il·lusionat» davant l'oportunitat de disputar la seva primera Lliga de Campions, «un torneig que mai havia jugat i que encara em motiva més jugar-lo amb la samarreta del Barcelona».

A més, va dir que està «completament adaptat» al club i «molt a gust i tranquil» al seu nou equip, després de dissipar tots els dubtes sobre si calia el seu fitxatge. «Quan vaig arribar al Barcelona sé que hi havia gent que dubtava de mi, però això mai va ser al meu cap. Tinc molta confiança en les meves possibilitats i intento fer la meva feina aprofitant les meves oportunitats i respectant l'espai de tots», va afirmar.