Tres aturades salvadores de Keylor Navas van evitar la derrota d'un Reial Madrid sense punteria davant el Tottenham al Santiago Bernabéu, en la quarta ensopegada en sis partits com a local aquesta temporada de l'equip de Zinedine Zidane, que va disparar 13 vegades i només va ser capaç de marcar de penal.

El Reial Madrid s'ha convertit al Bernabéu en un equip tan dominador com impredictible. Després de les lliçons a la lliga davant el Betis, el València i el Llevant, tres punxades de les quals havia d'aprendre, arribava la primera «final de grup», com la va batejar Zidane a la Lliga de Campions, davant un Tottenham tancat en defensa de cinc però que va saber fer patir el campió d'Europa.

Els anglesos es van avançar en el marcador amb una diana en pròpia porta de Varane, que va rematar sense voler una de les múltiples pujades per la banda d'Aurier. El central francès va tenir més punteria que Kane i Llorente, els dos davanters que va posar Mauricio Pochettino de titulars. I també més encert que els seus companys davanters, incapaços de superar Lloris.

Cristiano Ronaldo va fer l'únic gol blanc just abans del descans, en transformar un penal comès sobre Kroos. A la represa, el Madrid va assetjar la porteria visitant, sense encert. I a l'altre costat, Keylor Navas evitava la derrota madridista amb bones aturades de rematades de Harry Kane.

Al final, l'entrada a la desesperada d'Asensio i Lucas Vázquez per canviar el partit no va tenir efecte i el Madrid va sumar un nou disgust al seu estadi.