L'Associació Esportiva La Salle Manresa posarà punt final a la celebració del seu 75è aniversari amb un sopar de cloenda que tindrà lloc el dimarts 31 d'octubre a la Torre Busquet de Manresa, a les 9 del vespre. Aquest àpat és obert a tothom perquè totes les persones que al llarg d'aquests anys d'història tenen o han tingut una relació amb l'entitat puguin gaudir conjuntament d'aquest acte commemoratiu.

Tothom que estigui interessat a participar-hi i per tal de confirmar la seva assistència, cal que faci un ingrés de 35 euros per persona al número de compte ES3601823577520202177791, i indiqui el nom i els cognoms.

El 75è aniversari ha inclòs diferents activitats els darrers mesos. Cal destacar l'exposició fotogràfica al Casino, l'organització de l'edició de la Nit de l'Esportista i un partit amb els veterans del Barça, entre d'altres. També s'ha donat el cas que en plena celebració hi ha hagut canvi de junta i Marc Puig ha donat relleu a l'actual president, Nacho Vergara.

L'endemà del sopar de germanor, el dia 1 de novembre, tindrà lloc la presentació dels equips de la Fundació Joviat (femenins) i de l'Associació Esportiva La Salle Manresa (masculins). L'acte es farà al pavelló del Nou Congost a les 17 h.