L'Eternam Manresa va obtenir una nova victòria al seu pavelló, en aquesta ocasió davant el Dènia valencià, al qual no va donar cap possibilitat i el va apallissar per un contundent 13-2 en un partit que no va tenir cap mena d'història. El Dènia es va presentar a la capital bagenca amb les baixes de quatre jugadors de camp i un porter, un fet que va minvar les seves possibilitats d'esgarrapar algun punt.

En la primera meitat, els jugadors manresans van ser molt superior als valencians, que practicaven un joc poc intensiu i tenien una manca de finalització evident en moments puntuals. Aquesta situació va fer que l'equip local sentenciés el partit amb cinc dianes, obra d'Oussama, Corvo, Marc Fernández i Lavado per partida doble (5-0 al descans). En els darrers minuts del primer temps es van produïr les expulsions del local Oussama i del visitant Roque. A la mitja part de l'enfrontament es va dur a terme la presentació de tots els equips base del club manresà.

A la segona meitat el conjunt visitant va sortir amb el porter jugador per tal de tenir més posessió, i això va afavorir els interessos bagencs, que van ampliar la renda fins al 13-2 definitiu gràcies als gols de Pau Albacete, Corvo (que en va sumar quatre més), Muñoz, Gordillo i Lavado. En la propera jornada, l'Eternam Manresa visitarà la complicada pista del líder, el Club Natació Sabadell, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte, dia 28 d'octubre, a partir de dos quarts de nou del vespre. Només quatre dies després, el dimecres 1 de novembre, els manresans rebran el tercer classificat, el Catgas Energia B, a partir de les sis de la tarda.