El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Grup Barna, al qual va derrotar per un resultat final de 86-76. Amb aquest triomf, els artesencs es mantenen invictes en el grup 1 de Copa Catalunya després de quatre jornades i són els colíders de la competició juntament amb el Tenea Esparreguera.

L'èxit davant els barcelonins va ser més col·lectiu que mai, ja que tots els jugadors van fer un bon treball i van aportar aspectes positius per a l'equip. En la primera meitat, els bagencs van mostrar poca intensitat defensiva i els va costar capturar rebots amb frequència. En l'aspecte ofensiu van estar a un nivell correcte, i això els va permetre arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts d'avantatge (41-39).

En el tercer quart, els jugadors dirigits per Toni Manyosas van millorar en defensa i, tot i que atac els va costar una mica anotar, van poder ampliar el marge fins els set punts al final del mateix (56-49). En els deu darrers minuts, els locals van poder trencar el partit i van tenir fins a dinou punts de marge, que es van reduïr a deu degut al relaxament artesenc. En la propera jornada, el Club Bàsquet Artés visitarà la complicada pista del Maristes Ademar de Badalona, en un matx que es posarà en marxa el proper diumenge 29 d'octubre a partir de dos quarts de vuit del vespre.