El sènior del Petropinto Asfe Sant Fruitós va perdre novament a casa, aquesta vegada contra el Femení Sant Adrià per un resultat definitiu de 58-63.

Tot i la derrota i les quatre baixes de l'equip, les noies de l'Asfe van fer un dels millors partits a casa, on no solen trobar fortuna.

El duel va començar amb domini local, les de Sant Fruitós exigien un ritme alt de joc i se sentien còmodes en atac. Malgrat que les noies del Snatt's Femení Sant Adrià trepitjaven els talons de les locals i retallaven distàncies, aquestes no van perdre el domini del marcador en pràcticament tota la primera meitat de l'enfrontament.

A la represa, però, el conjunt visitant no va deixar d'accelerar, i una mala sortida de les santfruitosenquen va capgirar el matx. Les locals van perdre l'encert mentre que el conjunt rival es va crèixer en defensa i va poder gestionar uns bons atacs llargs i eficients. El tercer quart va tancar amb un 39-47 i un Asfe força tocat moralment després d'haver anotat tan sols set punts en els deu minuts del tercer temps.

Canvi de xip de les locals en l'inici del darrer quart, les jugadores creuen en la remuntada i, de fet, s'arriben a posar (53-49), no obstant va arribar una reacció immediata de les del Besòs i van clavar un parcial que els deixava les coses molt de cara per fer-se amb la victòria.

Finalment van ser cinc punts els que van decantar la balança cap al conjunt visitant, encara que les sensacions de l'equip de Sant Fruitós són bones després d'haver fet un bon partit a casa. La competició continua i la propera fita és a la pista del CB Olot.