La primera victòria de la temporada a l'OK Lliga continua resistint-se a l'equip de Ferran López. Ahir, el conjunt arlequinat va veure com un triomf que acaronava se li escapava a falta de només vint-i-vuit segons per a la finalització del partit. Va ser aleshores quan l'equip arbitral va assenyalar a Roger Bars una protestada falta en atac que Jordi Creus, autor del primer gol lleidatà, va transformar. La situació encara hauria pogut agreujar-se catorze segons després. Oriol Vives va ser sancionat amb targeta blava. Els locals van disposar, en conseqüència, d'una nova falta directa que, aquesta vegada, Elagi Deitg va conjurar amb mestria.

I això que el partit no hauria pogut començar millor per a l'Igualada HC. En la primera acció de joc, quan només s'havien consumit set segons, Sergi Pla va encertar i va avançar els arlequinats en el marcador. L'equip de Ferran López va trobar-se còmode en el primer tram de la contesa, tot generant ocasions de gol. Però al minut 7, en una acció aïllada i poc perillosa en apariència, Jordi Creus va restablir les taules a l'electrònic amb un xut llunyà.

A la represa, segons després de reiniciar-se el partit, Sergi Pla va disposar d'una falta directa que Lluís Tomàs va rebutjar. Transcor-reguts tres minuts, el jove del planter Jordi Méndez va tornar a donar avantatge als anoiencs. Uns darrers segons fatídics van impedir un triomf que ja s'albirava.