El Club Bàsquet Igualada va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Cornellà, al qual es va imposar per un contundent resultat final de 92-67. Amb aquest triomf, els igualadins evidencien una línia clarament ascendent, tant en joc com en sensacions.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que tenien bon ritme de joc i s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (23-19 al final). En el segon període, els anoiencs van pujar la intensitat defensiva i van poder executar ràpides transicions ofensives, que els van permetre ampliar el marge, que a la mitja part de l'enfrontament era de setze punts (47-31).

A la segona meitat els igualadins van dur a terme els millors minuts de la temporada amb un joc brillant, ràpid i efectiu, que va fer que el partit estigués gairebé sentenciat al final del tercer quart (75-49). En els darrers deu minuts, tots els jugadors locals van poder sumar, tant en defensa com en atac, i la victòria no va perillar en cap moment. En la propera jornada, l'Igualada visitarà la pista del Castellbisbal, en un matx que es posarà en marxa dissabte a les 19.45 hores.

Per altra banda, aquest divendres passat (a les 19 hores a les Comes) es va dur a terme la presentació de tots els equips del Club Bàsquet Igualada.