El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Verma CB Tarragona, al qual es va imposar per un resultat final de 93-78 en un gran partit de tot l'equip bagenc. Amb aquest triomf, els bagencs es consoliden, una jornada més, a la part alta de la taula classificatòria.

Els jugadors navassencs van fer un gran inici de partit, en el qual van clavar un contundent parcial de 25-4, i no van donar cap possibilitat al seu rival. Poc després, els tarragonins es van posar les piles i van reaccionar amb un 0-10 que els permetia arribar al final del primer quart amb només onze punts de desavantatge (25-14). En el segon període, els locals no van estar del tot intensos en defensa, i això va fer que els visitants reduissin encara més la diferència, que a la mitja part de l'enfrontament era de set punts (41-34).

En la segona meitat, el conjunt navassenc va seguir dominant amb comoditat l'encontre i va ampliar l'avantatge per arribar al final del tercer quart amb setze punts de renda (68-52). En els deu dar-rers minuts, el tècnic local va poder donar descans als seus homes més importants i minuts als menys habituals, sense veure perillar la victòria en cap moment. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs visitarà la pista del Sant Cugat, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 28 d'octubre a partir de tres quarts de sis de la tarda.