La selecció espanyola sub-17 de futbol disputarà dissabte la final del mundial de la categoria després de derrotar Mali en les semifinals disputades ahir, un partit en el qual el martorellenc del Manchester City Èric Garcia no va disputar cap minut.

L'equip espanyol, que amb anterioritat ha disputat tres finals del mundial sub-17, sense obtenir cap victòria, va derrotar ahir els africans per 1-3 amb gran protagonisme del davanter del FC Barcelona Abel Ruiz, autor dels dos primers gols, el primer després de transformar un penal. Ferran va fer el tercer i el malià N'Diaye va reduir la diferència de manera insuficient. De moment, Èric Garcia, que té només setze anys, només ha actuat uns minuts en el campionat, contra Corea del Nord a la primera fase.

El rival d'Espanya en la final, que es disputarà a Bombai, serà Anglaterra, que ahir es va desfer de la selecció brasilera pel mateix resultat d'1-3. El gran protagonista del partit va ser Rhyan Brewster, autor dels tres gols del combinat europeu. L'empat momentani de Wesley no va servir de res.