El jove palista igualadí Joan Masip va proclamar-se, aquest darrer cap de setmana, campió del Torneig Zonal en la categoria sub-23. Aquesta competició agrupa palistes de Catalunya, Aragó, les Illes Balears i Navarra.

Joan Masip milita, enguay, al CER l'Escala, formació que competeix a la màxima categoria estatal, la Superdivisió, equip on s'està consolidant com a palista d'elit.

En el torneig celebrat a Bàscara (Girona), l'anoienc va mostrar-se molt superior a tots els seus adversaris, i va ratificar les aptituds apuntades en el decurs de tota la seva trajectòria esportiva.

En semifinals, el seu rival va ser Raül Porta, palista de l'Òptica Llull CTT Ripollet, conjunt que milita al grup 2n de la Divisió d'Honor. Joan Masip va superar-lo exhibint una superioritat aclapadora. No menys clar va ser el seu triomf en la final de la competició, on la seva víctima va ser Albert Salas, dels Lluïsos de Gràcia (Divisió d'Honor-Grup 3r).

Els Tornejos Zonals Classificatoris per als estatals s'han desenvolupat aquest cap de setmana, en totes les categories, repartits en quatre seus: Bàscara, Lalín, Villena i San Javier (Múrcia).