Una exjugadora del Cadí es va revenjar, i bé, del seu antic equip. Tamara Abalde va ser clau en la victòria del Mann-Filter a la Seu. De fet, el poder sota els cèrcols de les saragossanes més els desencerts de les urgellenques, desencisades sobretot al tram final del matx, va portar les noies de Canut a rebre una severa derrota. I això que poc ho semblava a l'inici. Però una vegada les aragoneses va passar al davant ben entrat el segon quart, tot el decorat va canviar. Yurena Díaz i Mehryn Kaker a l'inici amb dos triples, i Caitlyn Ramírez després amb sis punts gairebé consecutius van mantenir a ratlla el Mann-Filter.

El Cadí portava la iniciativa. Sense aconseguir desempallegar-se de les aragoneses, això sí. Però el 21-16 del final dels primers deu minuts era prou esperançador. Ni Shacobia Barbee ni Paola Ferrari no acabaven de trobar-se, fet que ajudava les locals. Zlatanova i sobretot Abalde, però, eren un autèntic malson. L'equilibri era constant. Però un triple de Ferrari (32-33) a poc més de tres minuts per al descans va ser el principi de la fi. Un parcial de 0-9 en els dos minuts finals de la primera part van ser clau.

A la represa, el caràcter de Rosset més un bàsquet amb addicional de Richards van tornar la igualtat (42-45). Però va ser només un miratge. Abalde continuava fent de les seves. I quan no era ella apareixien Ferrari o Zlatanova. Yurena Díaz mirava de replicar. Però la distància començava a ser massa important. I encara ho seria més. Després d'uns primers compassos de tempteig al darrer quart, un parcial de 0 a 13 sense que Abalde hagués d'anotar, curiosament, ni un sol punt va ser definitiu (52-72) enmig de les badades locals i, en ocasions, fins i tot una aparent apatia.