El Club Bàsquet Navàs Viscola va encaixar una nova derrota, en aquesta ocasió a la seva pista davant un dels dos colíders del grup 1 de Primera Catalana, el Ripollet, que es va imposar per un resultat final de 85-100. El pavelló bagenc va estar ple de gom a gom i en els dos primers minuts de partit els aficionats van fer silenci absolut a favor de la llibertat dels presos polítics catalans.

En el primer quart els jugadors visitants van fer una bona sortida i van estar molt encertats en el llançament exterior (van anotar dotze triples en el duel, per set dels navassencs). Això els va permetre assolir nou punts de marge al final del mateix (20-29). En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa i el Ripollet va ampliar la diferència fins al 38-55, amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En el tercer quart, els jugadors bagencs van apujar la intensitat i es van posar només set punts per sota en el marcador (68-75). En els deu darrers minuts, els locals van dominar clarament el joc interior i es van posar a cinc punts, però tot seguit van notar el cansament i els homes del Ripollet ho van aprofitar per sentenciar definitivament el matx. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola rebrà a la seva pista el Sant Adrià B, en un matx que es posarà en marxa el proper diumenge, 12 de novembre, a partir de les sis de la tarda.