El Súria va sumar una nova victòria, la sisena en deu partits, que el situa a la tercera posició. A més, els suriencs van aconseguir mantenir la porteria imbatuda per primer cop aquesta temporada davant un competitiu Marganell.

La primera part va ser de control blanc-i-negre. Un domini que va ser traduït en l'1-0 al minut 8, obra de Junyent, per arribar al descans amb el mínim avantatge. A la segona part, però, i especialment a partir que els locals es van quedar amb un home menys, el Marganell es va créixer molt i va disposar de diverses ocasions per empatar el partit.

Quan el duel entrava en el dar-rer minut, Xavier Rivera va ser l'autor d'un gran gol després d'arrancar des del seu camp i de desfer-se de rivals amb regatejos, fins i tot del porter, per acabar sentenciant el partit amb el segon gol.

El Súria se situa a la tercera posició i el seu proper rival serà el penúltim classificat, el Moià. Per la seva banda, el Marganell s'enfrontarà al Viladecavalls.