El sènior femení del Club Bàsquet Igualada es va veure les cares amb el conjunt Càmping Bianya Roser, a Barcelona, en un partit de màxima igualtat on finalment van ser les anoienques les que es van endur la victòria mínima (67-69).

L'equip barceloní sumava dues victòries mentre que l'Igualada només una i ambdós equips ocupaven les places baixes de la classificació. Donada aquesta igualtat fins i tot en la taula classificatòria, el duel anava més enllà d'una victòria o derrota, sinó que tenia també l'al·licient de mantenir un average de cara al partit de tornada i a la segona fase.

Ja des del primer minut es van viure moments de nerviosisme en un important partit basat en els intercanvis de cistella i constants alternances en el marcador.

Durant tota la primera meitat, les jugades ofensives van ser superiors a les estratègies de defensa ja que el domini de l'electrònic era vital per evitar que un dels dos equips obrís l'escletxa que sentenciés l'enfrontament.

A la represa s'ha mantingut la tendència de la primera part. Sent conscients de la importància del matx, ambdós equips tenien pressa per anotar i marxar en l'electrònic però els nervis i la tensió els feien ser pacients.

L'anivellat resultat va arribar fins als darrers instants del partit, i per part de l'Igualada, un parcial de 0-6 a falta d'un minut i quaranta segons i una cistella de la jugadora Núria Soler quan només restaven tres segons van fer caure la balança a favor del Club Bàsquet Igualada.

A la propera jornada les d'Anoia descansen i no tenen la propera cita fins al dia 25, que serà a casa el Viladecans B.F.