En un partit molt igualat, la sort entre el CN Poble Nou i el CN Minorisa es va decidir en el darrer minut, quan els manresans van voler guanyar el partit amb un contracop que comportava una passada arriscada i que deixava la defensa desguarnida en cas de no sortir bé. I així va ser, els del barri olímpic barceloní van aprofitar el desencert visitant per fer un últim gol que significava el 10 a 9 final quan només faltaven 24 segons. Tot i la derrota, bon partit dels de Gaspar Ventura, que van agafant la mida a la categoria.

Derrota del segon equip

El CN Minorisa B va perdre a la piscina del CN Montjuïc B per un clar 8 a 1 en partit de Segona Divisió B. Els manresans no es van saber adaptar a les dimensions grans de la piscina barcelonina. L'únic gol manresà el va anotar Batanés en el segon quart. Els parcials foren 2-0, 4-1, 2-0 i 0-0.