La selecció danesa va ser l'última de les catorze d'europees classificades per al Mundial de Rússia i la tercera nòrdica, a part d'Islàndia i Suècia. L'equip del noruec Age Hareide va remuntar un gol inicial d'Irlanda i es va imposar per un concloent 1-5 amb un recital del mig del Tottenham Christian Eriksen, autor de tres gols.

El duel no va començar bé per als danesos, ja que Duffy va avançar el seu equip en aprofitar amb el cap una mala sortida de Schmeichel. Dinamarca, però, va passar a dominar i Christensen, amb l'ajut de Christie, va empatar i va donar avantatge al seu equip en l'eliminatòria després del 0-0 de Copenhaguen. Abans del descans, Eriksen va fer l'1-2 en un tret que va tocar el travesser abans d'entrar i el mateix jugador va completar la seva gran nit amb dos gols més. Bendtner va reblar el clau amb el gol final, de penal. Perquè es coneguin els dos equips mundialistes que falten, caldrà parar atenció als partits Austràlia-Hondures i Perú-Nova Zelanda, amb resultat de 0-0 de les anades.

Empat d'Espanya

També ahir, en un amistós, la selecció espanyola va empatar a tres a Rússia. Alba i Ramos, de penal, van avançar els espanyols. Van empatar Smolov i Mirantxuk, Ramos va fer el 2-3 i Smolov, el 3-3.