El Puigcerdà Màsters, format per Eduard Ferrer, Marc Morralla, Xavier Campos i Jordi Diví, s'ha proclamat vencedor de la tretzena Lliga Catalana de cúrling, i ha millorat la tercera posició aconseguida en l'edició de l'any passat. Pel que fa a l'altre equip del Cúrling Puigcerdà Pànxing participant en aquesta competició, s'ha classificat en la vuitena posició final.

La Lliga Catalana de cúrling es va tancar dissabte passat a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà. Ha estat una competició estranya, ja que s'ha disputat tota a principi de temporada per tal de poder quadrar el calendari. En la darrera jornada es va imposar el Puigcerdà Màsters, que va aconseguir el títol. El podi el van completar el Val d'Aran Montcorbison i el Barcelona Onbradó, segon i tercer, respectivament, a la classificació general.

La primera posició a la Lliga Catalana permetrà a l'equip de Puigcerdà disputar la lliga estatal, que tindrà lloc a Jaca els dies 7 i 8 d'abril de l'any vinent.

El Cúrling Puigcerdà Pànxing arrenca, amb aquest primer lloc, de forma immillorable les competicions oficials d'aquesta temporada, en la qual participarà en els diversos campionats d'Espanya organitzats per la Federació Espa-nyola d'Esports d'Hivern, a més d'un ampli calendari de competicions internacionals i estatals.