En els altres dos partits jugats ahir, el Càceres es va endur la victòria de la pista de l'Oviedo (78-83) i el Levitec Osca va fer valer el factor camp del tombar el Barça Lassa B (77-73). Amb aquests resultats, tant els extremenys com els aragonesos se situen amb un balanç de quatre victòries i cinc derrotes a la taula classificatòria.

En el matx disputat a Astúries, l'Oviedo va fer un millor inici i va obtenir quatre punts de renda al final del primer quart (19-15). En el segon període, els visitants van millorar el seu encert i van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts d'avantatge en l'electrònic (38-40). En la segona meitat, el Càceres va sortir disposat a sentenciar ràpidament el matx i va obrir un forat de quinze punts al final del tercer quart (50-65). En els deu darrers minuts, els locals van intentar-ho tot per intentar capgirar el marcador, però ja va ser massa tard i el triomf va viatjar cap a Cáceres. Robertas Grabauskas, amb vint punts i onze rebots, Guillermo Corrales, amb onze punts, vuit rebots i set assistències, Nikola Rakocevic, amb setze punts, i Luis Maria Parejo, amb onze, van ser els més destacats pel bàndol extremeny, mentre que pels aragonesos van brillar Francisco Javier Cárdenas, amb nou punts i vuit assistències, Mouhamed Barro, amb deu punts i deu rebots, i els ex del Manresa Oliver Arteaga, amb catorze punts, i Romaric Belemene, amb setze.

En l'altre duel, el Levitec Osca va dominar en el marcador en la primera meitat, i va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de diferència (41-36). En el tercer quart, els aragonesos van ampliar l'avantatge fins els deu punts (59-49), i en el darrer els blaugrana van reduir el marge fins el 77-73 definitiu. El local Albert Fontet, amb setze punts i tretze rebots, va ser el més inspirat del seu equip, mentre que Dedovic, amb 22 punts, i Herun, amb setze i deu rebots, van destacar pel Barça.