El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Club Natació Sabadell, al qual es va imposar per un contundent resultat final de 86-64 i va trencar així una mala ratxa de dues derrotes consecutives.

El primer quart va estar marcat per l'encert en el llançament exterior dels artesencs, que van poder trencar amb facilitat la defensa zonal plantejada pels sabadellencs. Aquesta situació va fer que els locals finalitzessin els deu primers minuts amb cinc punts de marge (20-15). En el segon període, la tònica va ser més o menys la mateixa, i els jugadors dirigits per Toni Manyosas van aconseguir ampliar la diferència fins els disset punts a la mitja part de l'enfrontament (46-29).

En la segona meitat els bagencs van apujar la seva intensitat defensiva i van mantenir l'encert en el tir, i això els va permetre clavar un contundent parcial de 23-0 i agafar una màxima diferència de 35 punts, que es va veure reduïda als 29 del final del tercer quart. En els darrers deu minuts els locals van patir el lògic relaxament i els vallesans ho van aprofitar per retallar distàncies i situar el 86-64 definitiu. En la propera jornada, el Club Bàsquet Artés visitarà la complicada pista del Martinenc barceloní, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 25 de novembre a partir de les quatre de la tarda.