El Club Bàsquet Igualada va obtenir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Valls, al qual es va imposar per un resultat final de 99-70.

Els visitants van dur el ritme a l'inici del matx i van impedir que els igualadins corressin al contraatac, i això els va permetre agafar lleugers avantatges. Tot seguit, els anoiencs van reaccionar i van tancar el primer quart amb quatre punts de marge (21-17). En el segon període, els locals van posar una marxa més i això es va començar a notar, ja que hi van haver més transicions i més intensitat. A més, els atacs es van imposar a les defenses. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de diferència per l'Igualada (49-41).

En la segona meitat van arribar els millors minuts dels igualadins de la temporada, amb una defensa agressiva, moltes ajudes i joc ràpid. Tot això es va traduir en vint punts de renda al final del tercer quart (76-56). En els deu darrers minuts, els locals van mantenir el nivell i no van trobar resposta per part dels visitants, que es van veure incapaços de frenar el vendaval anoienc. En la propera jornada, l'Igualada visitarà la complicada pista del MoraBanc Andorra B, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 25 de novembre a partir de tres quarts de vuit de la tarda.