La Pirinaica va sumar un important triomf al camp del tercer classificat, el Sant Pere Nord. Una victòria treballada que permet als de José Manuel Prieto seguir liderant el grup 7 de Tercera.

Els manresans van realitzar un gran primer temps, en el qual van arribar els seus dos gols. Tot i el domini van patir una petita relliscada just abans del descans, quan els terrassencs van fer l'1-2.

El resultat va donar ànims i força als locals en el segon temps, una segona part oberta i molt disputada, en la qual els dos equips van gaudir de clares ocasions. La Pirinaica va tancar la seva defensa i el Sant Pere Nord ho intentava a base de pilotades llargues. Hi havia la sensació que tan a prop estava l'empat d'uns com la sentència dels altres.

Finalment, els de Prieto van mantenir el resultat a través de la defensa i van endur-se el triomf. En la jornada tretze, la Piriainca rebrà un equip que es troba necessitat de punts, el Santpedor.