La Juventus s'encomanarà aquest dimecres a les 20.45h a l'Allianz Stadium, un camp en el qual no perd a Europa des de l'any 2013. Els italians intentaran treure un resultat positiu davant un Barça al qual li val un empat per acabar com primer del grup D de la Lliga de Campions i, a falta d'una jornada, assolir els vuitens de final.

Horari i on veure el Juventus-Barça

El xoc de la fase de grup de la Champions League tindrà lloc aquest dimecres 22 de novembre a les 20.45h a l'Allianz Stadium de Turí. El partit es podrà seguir pel canal Bein Sports de la plataforma de pagament Movistar+. Si no disposes d'aquest privilegi, també el podràs seguir minut a minut a la web del Diari Regió7Diari Regió7.

Un punt que val uns vuitens

Aquest objectiu d'assolir els vuitens de final el va tenir al seu abast el conjunt català en el partit contra l'Olympiacos a Atenes, però l'empat a zero gols li va impedir assegurar-se el pas. Malgrat liderar el grup D, i a falta de dues jornades, el Barça ho té tot a favor seu però encara no té res segur. Tancarà la lligueta al Camp Nou el 5 de desembre contra l'Sporting de Portugal en un xoc que podria ser irrellevant, o bé en el qual s'ho hagi de jugar tot a una carta.

Messi en el partit contra l'Olympiakos. (EFE)

El Barça torna a l'estadi torinès, on el curs passat va viure un dels pitjors moments de la temporada, en caure 3-0 en l'anada dels quarts de final, resultat que va ser definitiu, perquè al Camp Nou el segon xoc va acabar amb un 0-0 que va significar l'eliminació de l'equip català.

En el primer partit de la fase de grups actual, el Barça va tornar aquell 3-0 a la Juventus, i amb aquest resultat l'equip d'Ernesto Valverde es va situar líder en la lligueta des del primer partit, ubicació que no ha abandonat. Lionel Messi va tornar al rescat del seu equip i en una nova bona actuació, l'argentí va marcar dos gols.

Una alineació sense masses novetats

El central Gerard Piqué, que aquest cap de setmana va veure una groga que li impedirà jugar a València, tornarà a l'alineació de la Lliga de Campions després de perdre's l'últim partit, contra l'Olympiacos, precisament per una sanció, després de l'expulsió en la tercera jornada. El portuguès Nélson Semedo està advertit de sanció si veu una groga.

A més de la recuperació de Piqué, el Barça viatjarà a Torí amb un Luís Suárez al qual sembla que li va anar bé el descans de dues setmanes a Barcelona durant la tercera parada per les seleccions. Dissabte passat, contra el Leganés, l'uruguaià va marcar dos gols i va trencar amb una sequera de 553 minuts sense marcar.

Luis Suárez es va retrobar amb el gol. (EFE)

Una altra de les bones sensacions de l'últim partit de Lliga, que Valverde podria donar continuïtat, és a l'alineació de Paco Alcácer en l'atac, al costat de Messi i Luis Suárez.Alineacions probables

Juventus: Buffon; De Sciglio, Barzagli o Benatia, Chiellini, Álex Sandro; Pjanic, Matuidi, Cuadrado o Douglas Costa, Dybala, Mandzukic; Higuaín.

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Luis Suárez i Paco Alcácer.