Sergi Solé (CE Roger Roca Running) i Marta Rey (CA Igualada Petromiralles) es van imposar en la 45a edició de la Pujada d'Igualada a la Tossa de Montbui, disputada enguany per un recorregut nou per camins forestals de 6,7 km, amb sortida des de l'estadi muncipal d'atletisme d'Igualada i arribada a l'esplanada del castell de la Tossa de Montbui. Hi van participar una ciquantena d'atletes i més de 80 en la primera edició de la caminada.

La cursa tenia l'organització del CA Igualada Petromiralles amb la col·laboració de l'Ajuntament. Aquesta va ser la setena edició del Memorial Lluís Torrescasana, en memòria del que havia estat jutge de la prova en la majoria d'edicions i que va morir el 2010.

Sergi Solé es va imposar amb un temps de 28' 56'', seguit de l'atleta i triatleta del CAI Marc Moreno (29' 29''); la tercera plaça va ser per a Hèctor Colom (CAI Triatló) amb 29'36''. Entre les fèmines, primera plaça per a Marta Rey (CAI) amb 41' 39'', seguida d'Ariadna Izcara (CAI) amb 42'44'' i de Clara Casares (CAI) amb 44'00''.

L'acte de repartiment de premis es va fer davant l'ermita de la Tossa amb els regidors d'Esports dels ajuntaments d'Igualada i de Santa Margarida de Montbui, Rosa M. Plassa i Josep Palacions, respectivament, acompanyats de Carles Maria Balsells en representació de la Fundació la Tossa, i també del president del CAI, Lluís Cañamares.