La parella de ballarins del Royal Dance integrada per Guillem Pascual i Rosa Carné ha assolit dues grans fites esportives el dar-rer cap de setmana a Viena.

Dissabte, Pascual i Carné van participar en el Campionat del Món de ball esportiu llatí. Els actuals campions d'Espanya de la modalitat van signar a la prova mundialista una excel·lent desena posició, fruit de destacades actuacions plenes de classe i emoció, una classificació que els permet consolidar-se en el top 10 del rànquing mundial.

Però el millor del cap de setmana encara havia d'arribar per a Guillem Pascual i Rosa Carné. A la mateixa capital austríaca, l'endemà, diumenge, se celebrava una de les competicions més prestigioses de la temporada: l'Open World Latin. La parella de ballarins del manresà Royal Dance van oferir el millor del seu repertori, exhibint la seva excel·lent tècnica, una immillorable compenetració i transmetent la mateixa essència del ball llatí al nombrós públic assistent. Una actuació molt completa els va permetre assolir el primer lloc en aquesta prova, circumstancià que els confirma i assenta a l'elit mundial del ball esportiu llatí.