La versió més coral del Barça Lassa va passar per sobre d'un inofensiu Maccabi de Tel Aviv, per 89-67, en un partit en què els locals es van mostrar letals des de la línia de 6,75 (15 triples) per celebrar el 20è aniversari del debut de Juan Carlos Navarro com a jugador del primer equip blaugrana.

El conjunt entrenat per Sito Alonso va sumar la segona victòria seguida a l'Eurolliga, un fet que no havia aconseguit fins ara, gràcies al desequilibri des del perímetre de Petteri Koponen (20 punts i 4/4 en triples) i de Rakim Sanders (18 punts i 6/9 des de la línia de tres).

A més, hi va sumar la consistència defensiva que va bloquejar un Maccabi en què només dos jugadors, Bolden i Kane, van superar la barrera dels deu punts. L'equip israelià va ser el millor convidat possible per a una nit que havia començat amb un tribut.

L'homenatge a Navarro es va convertir en una festa del bàsquet a la qual, en el primer temps, el rival no va comparèixer i el Barça va signar uns vint minuts gairebé impol·luts, que van recordar l'inici fulgurant que va signar fa una setmana a la derrota davant el Brose.Jordi Trias, amb La Bomba

El capità de l'ICL Manresa, Jordi Trias, va ser present a l'homenatge a Navarro com a excompany de La Bomba. Una festa que tampoc es va perdre un dels seus exentrenadors, Svetislav Pesic, amb qui Navarro va guanyar la seva primera Eurolliga, i altres antics companys com Roberto Dueñas, Gianluca Basile i Víctor Sada, entre altres. Tots ells van baixar a la pista amb una samarreta commemorativa, que també van lluir els actuals companys de Navarro.

L'escorta català, a més, va poder disputar els últims sis minuts del partit i va poder anotar tres punts per arrodonir una nit de festa al Palau Blaugrana amb el Maccabi de comparsa.

Pedro Martínez, en ratxa

Per la seva part, el Baskonia de Pedro Martínez continua en bona dinàmica i anit va derrotar l'Estrella Roja (81-85). Per aconseguir la quarta victòria europea en els últims cinc partits, el conjunt basc va signar una gran recta final de partit i va trobar en Shengelia el seu salvador, amb una cistella sobre la botzina de possessió que no va donar opció de rèplica al rival.El Bamberg ho torna a fer

I el València va perdre a la pista del Bamberg per 83-82. El conjunt alemany, que la setmana passada ja va protagonitzar una gran remuntada davant del Barça, va neutralitzar 16 punts i va tancar el partit amb un parcial de 14-3 en els últims tres minuts.

Avui és el torn del Reial Madrid, que visita el Panathinaikos a Atenes (20 h), i de l'Unicaja, que rep el CSKA a Màlaga (20.45 h).