Els competidors del Centre de Tecnificació del Bages i del Moianès, pertanyents a l'Esport-7, al Judo Moià i al Judo Santpedor, van obtenir un total de 22 podis (posicions entre la primera i la sisena) en la Copa Catalunya que van disputar a la Ciutat Esportiva de Blanes. Aquesta competició, juntament amb dues més, ha de servir per classificar-se per a la fase final del campionat d'Espanya.

Cinc victòries en cadets

D'aquesta manera, en la categoria cadet (sub-18), les victòries van ser per als representants de l'Esport-7 Noelia Jardo (-48 kg), Nerea Garcia (més de 70 kg), Pau Santacreu (-60 kg) i Jordi Pérez de Mendiguren (-81 kg) i per a la del Judo Moià Laia Garolera (-63 kg). Segons llocs per als representants de l'Esport-7 Òscar Contreras (-50 kg), Albert Graner (-66 kg), Iker Corchero (-73 kg) i Pau Martínez (més de 90 kg) i per a Anna Martínez, del Judo Santpedor (més 70 kg). Dos representants més del Judo Moià, Pol Miranda (-73 kg) i Saúl Flores (-50 kg), van ser cinquens. També hi van participar Oriac Rojo, Martí Calafell i Laura Castaño (Santpedor), Mireia Soler i Àlex Martín (Esport-7) i Maribel Muriana, Martin Stoykov i Ariadna Gombau (Moià).

Quatre títols infantils

Pel que fa a la categoria infantil (sub-15), victòries per als moianesos Raquel Romeu (-44 kg), Ahmed Msshal (-42 kg) i Pol Vázquez (50 kg) i per a Neus Santacreu, de l'Esport-7, en menys de 52 kg. Les segones posicions es van repartir una per a cada club. Les van obtenir Iris Alsina, del Judo Moià (-48 kg), Miquel Peña, del Judo Santpedor (-42 kg), i Olga Juárez, de l'Esport-7 (-44 kg). També van obtenir dues terceres posicions, a càrrec d'Anna Casas, de l'Esport-7 (-48 kg) i Vador Figueras, del Judo Santpedor (-46 kg). El cinquè lloc va ser per a Nil Anglerill, del Santpedor (-60 kg). També van competir Íngrid Canal, Àlex Prada i Cai Castany (Esport-7), Jan Bonet i Joel Solà (Judo Santpedor) i Iker Pradas (Judo Moià). Alguns competidors debutaven en aquest torneig.