El CB Clavijo va trencar el cap de setmana passat una mala ratxa de cinc derrotes consecutives amb un triomf davant del Palència per 91-82. El conjunt de Logronyo ha anat experimentant canvis en la plantilla en el decurs de la temporada i també és un dels damnificats per les famoses finestres FIBA. Així, no tindrà el pivot Terrence Bieshaar, que ha estat convocat per la selecció holandesa. Aquest fet fa perdre centímetres dins de la zona al seu equip. Per contra, hi podria debutar el base escorta amb doble passaport, jamaicà i canadenc, Jabs Newby, fitxat entre setmana, i també podria ser el darrer partit del també holandès Rogier Jansen, que havia signat un contracte d'un mes.

El seu entrenador, Jenaro Díaz, amb un extens palmarès com a ajudant de la selecció espanyola i del Khimki, abans del partit d'avui va lloar l'ICL, al qual va definir com «un equip de l'ACB que juga la LEB Or. És un bon partit per veure si les nostres senyes d'identitat serveixen per jugar contra un equip d'un nivell tan gran, amb homes com Trias, Álvaro Muñoz i d'altres de gran qualitat. Aquesta és una prova molt important per a nosaltres, sobretot perquè és a fora de casa, on ens costa més».

Buscant continuïtat

Díaz, que va lamentar la propera marxa de Jansen i va explicar que Newby tot just aterra, va recordar que en el darrer partit, contra el Palència, «vam tenir bastanta continuïtat, un partit amb 38 o 39 minuts a molt bon nivell. Quan algú és un mateix i deixa el millor damunt de la pista es pot enfrontar a qualsevol».