El Bàsquet Joviat va sumar una important victòria (40-51) a la pista del AE Sant Andreu de Natzaret, que les fa escalar posicions a la taula classificatòria del grup 2 de Primera Catalana Femenina.

El partit va començar amb intercanvis de cistella que mantenia un anivellat marcador, encara que eren les manresanes les encarregades d'imposar el seu ritme de joc i fer-se amb el control del matx. Tot i així les badalonines no van despenjar-se, ja que també es van trobar força encertades en atac.

La tònica es va mantenir en el segon període: frec a frec en el marcador però el domini de la Joviat seguia sent evident.

A la represa, un cop de gas de les visitants va obrir la primera escletxa en el marcador, ja que la defensa zonal de les del Bages no va permetre anotacions de l'equip local, fet que va comportar una millora del joc ofensiu manresà. De fet, les jugadores del Sant Andreu només van ser capaces d'anotar dos punts des de la línia del tir lliure en tot el tercer quart i es va arribar al minut 30 del partit amb una notable diferència en el resultat (28-44).

La sentència del partit encara no havia arribat, ja que les locals van platejar una defensa zonal d'1-3-1 que els va permetre un atac més vertical i capaç de retallar distàncies. Finalment, però, la Joviat va saber mantenir un cert marge en l'electrònic per tal d'aconseguir la quarta victòria de la temporada.

Derrota a Sant Cugat en l'ajornat

La Joviat es va enfrontar també aquesta setmana passada al UE Sant Cugat Negre, en el partit aplaçat corresponent a la cinquena jornada de la temporada. El partit va tenir un inici molt anivellat, on ambdós equips es van trobar còmodes de cara a cistella. El primer temps va acabar amb 17-14 per a les locals, resultat que van saber capgirar les manresanes i, tot i l'alta igualtat, es van saber col·locar per sobre en el marcador i mantenir aquests petits avantatges fins als darrer període. Però un parcial final de 18-8 per a les locals va ser clau en la derrota de la Joviat.