El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Martinenc, on va caure per un resultat final de 134-107, en un matx amb molt encert ofensiu per part de les dues formacions (els locals van convertir fins a dinou triples i els artesencs en van fer dotze).

En els primers deu minuts hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Al final del quart inicial, els artesencs dominaven per un sol punt de marge (28-29). En el segon període, els jugadors dirigits per Toni Manyosas van baixar els percentatges d'encert en el llançament exterior, mentre que els locals els van mantenir i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb catorze punts de diferència favorable (62-48).

En la segona meitat els artesencs van intentar tornar a entrar en el partit, però es van trobar amb un rival que va fer un dels millors partits ofensius de la temporada i que al final del tercer quart tenia sentenciat el duel (96-79). En els deu darrers minuts, el tècnic visitant va aprofitar la situació per donar descans als seus jugadors més importants i minuts als menys habituals, i tot i això el festival ofensiu no va decaure en cap moment. En la propera jornada, el CB Artés rebrà a la seva pista el Granollers, el proper dissabte a partir de les 18.15 hores.