El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant l'Agustinos Leclerc lleonès, que es va imposar per un resultat final de 88-92. En aquest duel no va poder participar el pivot martorellenc Ahmed Khalaf, que es troba amb la seva selecció, Egipte, disputant els primers partits de classificació pel mundial 2019.

En els deu primers minuts els jugadors visitants van fer una gran sortida, van estar molt encertats en el llançament exterior i van dominar completament el rebot, i això els va fer obtenir quinze punts de desavantatge al final dels mateixos (15-30). En el segon període, els homes del Baix Llobregat Nord van fer una gran reacció i van anotar un total de 32 punts per arribar a la mitja part de l'enfrontament només dos punts per sota en el marcador (47-49).

En la segona meitat, els tres estrangers de l'Agustinos, l'eslovè Kavas i els nord-americans Norris i Smith, van liderar el seu equip, que va ampliar la renda i va finalitzar el tercer quart amb sis punts de diferència (65-71). En els darrers deu minuts hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles. Per altra banda, l'alt ritme de joc i la velocitat van provocar bastantes pèrdues en els dos equips. En els instants finals es va viure un frec a frec que va caure de la banda visitant. En la propera jornada, el Club Bàsquet Martorell visitarà la complicada pista de l'Ávila, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 2 de desembre a partir de les set de la tarda.