El Club Bàsquet Navàs Viscola va obtenir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Club Natació Terrassa, al qual es va imposar per un resultat final de 82-76.

Els jugadors navassencs van controlar el partit a l'inici, gràcies a un bon nivell en defensa que els permetia culminar amb èxit transicions i contraatacs. Es va arribar al final del primer quart amb vuit punts de marge pels bagencs (25-17). En el segon període, la tònica era més o menys la mateixa, fins que els àrbitres van assenyalar dues faltes antiesportives al local Sabata, que en consequència va ser eliminat. Aquest fet va descentrar al conjunt navassenc, i els vallesans ho van aprofitar per retallar diferències i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només quatre punts de desavantatge en l'electrònic (45-41).

La segona meitat es va iniciar amb un constant intercanvi de cistelles entre les dues formacions, que va fer que s'arribés al final del tercer quart amb empat a 61. Per tant, tot es va haver de decidir en els darrers deu minuts. En aquests els dos equips van lluitar pel triomf, però va ser el Navàs qui va dur el matx al seu terreny i es va endur la victòria. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola visitarà la complicada pista de l'Ipsi barceloní, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 2 de desembre a partir d'un quart de vuit del vespre.