En el duel que enfrontava els dos conjunts més forts de la categoria, el CN Minorisa i el CN Badia, el joc no va decebre amb un equip bagenc amb una motivació especial després de perdre amb les vallesanes a la primera volta. Al final, victòria manresana que serveix per consolidar el liderat amb 10 punts (el CN Badia, amb un partit menys, queda amb 6 punts a la classificació).

El primer quart va ser molt anivellat, amb un 2 a 0 inicial per a les manresanes però amb una reacció visitant fins al 2 a 2. El segon temps de joc va ser decisiu per al final de l'enfrontament. Quatre gols del CN Minorisa van situar el marcador en un 6 a 2 que només faria moure el CN Badia amb un gol de penal (6-3 al descans).

L'avantatge local es va fer més gran en el tercer període amb un 3 a 1 (9-4) que deixava el matx vist per a sentència. Els darrers vuit minuts van ser molt igualats amb un empat a dos gols.

Va ser un partit intens viscut amb vivesa a la piscina manresana, també per part d'ambós tècnics, els veterans Àngel Peirón i Noé Donato, que van veure targeta groga tots dos per reiterades protestes als àrbitres.