El Manresa RC es va desplaçar al camp del Club Esportiu Universitari de Barcelona (CEU) per jugar la vuitena jornada de la fase prèvia de la Divisió d'Honor Catalana. En aquesta ocasió, el resulat dels manresans va ser negatiu, 34 a 6. El partit es preveia força igualat i només començar el Manresa RC va sumar els primers punts (0-3), però el CEU volia aprofitar la igualat en el joc per donar la sorpresa. Els locals van transformar un assaig al minut 18 (7-3) i cinc minuts després, un altre (14-3). Poc abans del descans, els bagencs van aprofitar un cop de càstig per xutar a pals i rebeixar la diferència (14-6).

A la segona part, els locals entraven amb ganes d'escapar-se en el marcador i ho van aconseguir, fins al 29-6. El Manresa RC va haver de fer front a la part final de la confrontació amb un home menys a causa de les lesions. Tot i això, s'apropava a la zona d'assaig contrària, però sense èxit. Poc abans d'acabar la confrontació, el CEU va arrodonir el resultat al seu favor amb el darrer assaig (34-6).

El segon equip va jugar un amistós a Alella amb quinze jugadors justos. L'enfrontament va ser prou igualat, encara que amb el marcador favorable per als locals per un ajustat 24 a 22.

Les noies rebien al Congost el Barcelona Universitari Club B (BUC). Després de la lectura del manifest institucional contra la violència de gènere, va començar un partit que es preveia desigual, ja que el manresa RC tenia al davant un equip molt complicat. El partit va finalitzar amb el marcador favorables a les visitants de 5 a 68, malgrat que el conjunt manresà ho va interpretar com una derrota amb gust de millora.

Els sub-16 van jugar un amistós davant el CEU a domicili. Els de la Catalunya Central es van imposar 32 a 41, malgrat una forta devallada a la segona part. El sub-18 també es va desplaçar al camp del CEU (27-17).