Seguint amb la preparació per a la primera fase de la Copa de les Regions UEFA, la selecció catalana amateur jugarà avui un amistós amb el Martinenc (líder del grup 2 de Primera Catalana) al municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat.

Fins ara, l'equip que dirigeix Toni Almendros ja ha jugat dos partits, amb el Badalona, de Segona B (2-2), i el filial de l'Espanyol, del surienc David Gallego (2-2). Per a l'enfrontament amb el Martinenc, Almedros ha convocat el jugador de Calders Gerard Puigoriol (Prat). Completen la convocatòria David Cárdenas, Guillem Castell i Jonatan Collado, del Santboià, Manuel Martín, del Castelldefels, David Jiménez, Manuel Raillo, Javier navarro i Álex Cano, de l'Europa, Antoni Cunill i Xavi Ferron, del Figueres, Fernando Velillas, de l'Hospitalet, Aitor Lario, Diego A. Garzón i Alberto Padilla, del Prat, Antoni Alcover i Juan Manuel Miranda, del Sant Andreu, Álex Fernández, del Ter-rassa, i Andrés Díez, Francisco J. Iglesias, Sergio Castillo i Sergi Arranz, de l'Horta.

La fase prèvia de la Copa de les Regions UEFA es jugarà a Sant Boi, amb Catalunya, Navarra i Extremadura, els dies 8, 9 i 10 de desembre.