Malgrat que el format de Copa permet poques sorpreses, ahir n'hi va haver una, i de molt grossa. El Lleida Esportiu, equip de Segona Divisió B, va deixar fora la Reial Societat després de remuntar un 0-1 de l'anada i un 2-0 amb el qual els bascos vencien ahir a la tornada a Anoeta. Diego Llorente i Juanmi havien marcat per als bascos i res no feia sospitar que patirien per passar de ronda, però en tres minuts de la represa Aitor Núñez i Manu Molina, aquest de penal, van tornar a donar vida a l'eliminatòria, fins que al minut 87 el serbi Bojan Radulovic va anotar el gol que donava als lleidatans, que ahir vestien amb la camiseta de la senyera, l'accés per ser entre els setze millors de la Copa.

Qui no va deixar lloc a la sorpresa va ser el Barça, que va apallissar el Múrcia amb alguns titulars, com Piqué o Semedo, a l'equip inicial i en una jornada solidària que va aplegar gairebé 70.000 persones al Camp Nou. Des del punt de vista esportiu no hi va haver gaire història, tret d'algun debut esperançador, com el d'Oriol Busquets al centre del camp. El Barça va dominar totalment un rival que, a més, va jugar amb forces suplents i es va avançar en el marcador gràcies a un cop de cap d'Alcácer en un rebot a un defensa.

A la segona part, el Múrcia va abaixar el nivell físic i van anar caient els gols. Piqué va aprofitar una passada enrere d'Aleix Vidal per anotar el segon i el jugador de Puigpelat va fer el tercer, a assistència de Semedo. Denis Suárez va anotar el quart i el jugador del filial José Arnaiz, que ja va marcar en el partit d'anada a la Nueva Condomina, va tancar el resultat d'un partit de tràmit a l'espera de rivals superiors.