El manresà Joan Flores fa unes setmanes encara entrenava el Puig-reig, de Tercera Catalana. Ho va deixar després de vuit temporades al club, amb diferents càr-recs, per «cansament per estar tant temps a la mateixa casa. Sigui com sigui estic molt agraït a tota la gent que m'ha ajudat aquests anys a Puig-reig, sobretot en la meva etapa de coordinador de la base. Ara, m'hauria agradat descansar, almenys fins al febrer, però m'agrada el futbol i amb la gent de l'Avià tinc molt bona relació». Diumenge va rebre la trucada i Joan Flores va acceptar la proposta de l'Avià per susbtituir Xavi Posas, tot i que també havien sonat altres noms. Flores té clar que «no vinc a cobrir l'expedient, sinó a intentar salvar l'equip, perquè encara queden molts partits. Ja vaig trobar-me amb una situació semblant al Berga fa uns anys quan vaig agafar l'equip al novembre i penso que tot és possibe».

Flores considera que, en aquesta segona etapa a l'Avià «puc aportar la meva experiència, tot i que no amago que és una situació difícil». Ara mateix, l'Avià està enfonsat a la classificació del grup 4 de Segona catalana, amb quatre punts. Segons Flores, «dels 21 partits que queden n'hem de guanyar almenys onze. Està clar que calen alguns reforços, sobretot de jugadors amb pes que puguin empènyer el grup, que és molt jove per una categoria com aquesta».

Joan Flores va veure dimarts el partit d'entrenament que el seu nou equip va jugar contra el filial. «Potser vaig notar un excés de joc directe pel meu gust, però tothom té el seu parer». Pel que fa a la competició, Flores s'estrenarà en el partit del cap de setmana al camp de l'OAR Vic, «un partit que considero que pot ser clau. Juguem a fora, sense tanta pressió i, si tenim la sort de guanyar-lo, els jugadors segur que s'activaran i es motivaran. La següent setmana podrem entrenar sense partit i a l'altra rebrem el Gironella, que al tractar-se d'un derbi ja hi haurà una motivació extra a la plantilla», ha comentat Flores.